Information

Kontakt og support

Der er flere parter involveret i levering af skolemad. Derfor er det vigtigt at du henvender dig til det rigtige sted.

Godskolemad.dk

Hjemmesiden

Vi driver hjemmesiden og kan svare på spørgsmål der har med hjemmesiden, din konto, bestilling osv. at gøre.

Kontakt til os foregår altid bedst på mail, da vi hermed mulighed for at undersøge din henvendelse og give dig bedst mulige svar.
Support via telefon er åben fra 17:00 - 21:00.
Du kan benytte vores Kontakt formular.

Information om Godskolemad

Ønsker du information om Godskolemad, er du skole eller leverandør, eller har du brug for at komme i kontakt med os på andre tidspunkter, er du velkommen til at prøve at ringe.

Kontakt på mail

Kontakt til os foregår altid bedst på mail, da vi hermed mulighed for at undersøge din henvendelse og give dig bedst mulige svar. Du kan benytte vores Kontakt formular.

Reklamation

Oplever du problemer med leveringen af skolemaden og har brug for hjælp her og nu, så ring venligst til jeres leverandør, da det er dem der kan hjælpe dig nu.

Ønsker du at reklamere over leveringen tidligere på dagen, da benyt venligt vores Kontakt formular. Så skal vi nok håndtere din henvendelse hurtigst muligt.

Leverandør

Reklamation her og nu

Skulle der være spørgsmål eller problemer med leveringen her og nu, skal du henvende dig til din leverandør, da det er dem, der har mulighed for at gøre noget.
Du kan så efterfølgende skrive en mail til Godskolemad.dk via kontakt formular, så vi efterfølgende kan følge op på sagen.

Maden

Det er jeres leverandør der producere og leverer maden. Det er samtidig dem der kan svare på spørgsmål vedrørende madens sammensætning.

Log ind for at se informationer

For at kunne se information om din leverandør er du nødt til at være logget ind i systemet først. Ellers ved vi ikke hvilken leverandør der er tale om.

Godskolemad.dk

Adresse: Rosenholmvej 128
By: 7400 Herning
CVR nr: 31283329
E-mail: info@godskolemad.dk
Telefon: +45 61695890
Telefon Support: 17:00 - 21:00

Leverandør

Log ind for at se info
Adresse:
By:
CVR nr:
Telefon:
E-mail:
Kontakt formular: